Welkom bij Pedicuresalon 't Vosje Dat loopt lekker!

Pedicuresalon 't Vosje is sinds 1961 een begrip in Sleeuwijk en omstreken!

Vooral ouderen, sporters, diabetici en reumapatienten hebben extra zorg nodig voor hun voeten. Wij als pedicure kunnen de meest voorkomende klachten zoals eelt, ingroeiende nagels, likdoorns en kloven verhelpen aan de voeten.

De pedicures kunnen u in de praktijk (Vijverplein 6b te Sleeuwijk) behandelen, maar komen ook bij u aan huis in o.a. Almkerk, Andel, Dussen, Giessen, Nieuwendijk, Rijswijk, Uitwijk, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, en Wijk en Aalburg. Ook hebben wij contracten met diverse zorginstellingen waar wij op locatie komen.

Onze praktijk bevindt zich op de begane grond, rolstoelgebruikers kunnen gemakkelijk bij ons binnen.

Er is een groot assortiment aan voetverzorgingsproducten verkrijgbaar in de praktijk. Voor vrijwel ieder probleem een oplossing!

Wij werken met meerdere pedicures in een samenwerkingsverband.                      

Neem gerust contact met ons op via de telefoon
of e-mail info@vospedicure-sleeuwijk.nl                                      

Marco Vos, medisch pedicure                          
0183 - 301395

Ria Vos - Raams, gespecialiseerd pedicure
0183 - 301395

Lida Vos, medisch pedicure
06 - 57 70 98 30

Gerina van Tuil - Raams, basis pedicure
0183 - 403826 

Diandra den Dekker - van Houwelingen, medisch pedicure
06 - 51 53 44 90

Petra van Houwelingen, medisch pedicure
06 - 12 66 80 33

                             Wij werken altijd op afspraak!

 

Contact opnemen

Voeten-vrouw_365x243

Mijn expertises

Wij zijn volledig gediplomeerde pedicures en lid van brancheorganisatie ProVoet en ingeschreven bij Procert en in het KRP. 

Tevens zijn wij AVG OK.

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

_PDV6933

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

_PDV6914

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.